5 Грудня 2019
Новини

Жертву пожежі в Одесі знайшли живою

Жертву пожежі в Одесі знайшли живою

Живою і неушкодженою розшукали жінку, яка вважалася зниклою під час пожежі в одеському коледжі.

Про це інформує 24 канал.

Одна людина, яку вважали зниклою безвісти під час пожежі в Одеському коледжі на Троїцькій, знайшлась цілою та неушкодженою. Нею виявилась Руслана Нікос.

Про те, що жінка – жива, стало відомо під час наради губернатора Одещини з силовиками.

Зауважимо, прізвища Нікос не було в офіційному списку зниклих. Проте, раніше начальник Нацполіції Одещини Олег Бех писав, що правоохоронці розшукують чоловіка на ім'я Руслан Нікос.

"Кому відомий чоловік на ім’я Руслан Нікос, прошу звертатися в штаб, так як він не є учнем і співробітником коледжу. Ми не можемо встановити його особистість", – зазначив поліцейський.

Тепер з'ясувалось, що "зниклим" був не чоловік, а жінка.

"Це виявився не чоловік Руслан Нікос, а жінка на ім'я Руслана. З нею все добре", – зауважує видання.

Наразі у списку зниклих під час пожежі в коледжі залишаються 13 людей. Надвечір 5 грудня під завалами знайшли тіло другої жертви.

Пожежа в Одесі на Троїцькій: що відомо

  • Пожежа в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу спалахнула 4 грудня близько 10 години ранку на 3 поверсі 6-поверхового навчального корпусу. Вогонь охопив майже 4 тисячі метрів квадратних. Людей із будівлі евакуювали. За словами очевидців, рятуючись від полум'я, деякі студенти стрибали з п'ятого поверху на припарковані автомобілі.
  • Загинула 17-річна студентка та ще одна жінка, кількість постраждалих зросла до 29 осіб, серед них – 15 неповнолітніх студентів.
  • Рятувальники продовжують працювати на місці події, адже під завалами можуть бути люди.
  • Поліція розглядає 2 причини займання: навмисний підпал та аварійна робота електрообладнання. Зокрема, пожежа могла спалахнути через електрообігрівачі, які ввімкнули через відсутність центрального опалення.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Україна, Надзвичайні події, пожежа
В тему

Останні матеріали