5 Грудня 2019
Новини

Лучани обурені пітьмою на центральній вулиці

Лучани обурені пітьмою на центральній вулиці

Лучани просять муніципалітет облаштувати належне освітлення на вулиці Ярощука в центрі міста.

Про це повідомляють Волинські новини.

На платформі «Відкрите місто»  Наталія Кліментович звернула увагу, що вулицю Ярощука, яка сполучає меморіал із головним корпусом СНУ імені Лесі Українки, потрібно належно освітлити.

«Поряд будинків на вулиці Ярощука №21, 22, 24, 25 та навпроти гуртожитку №3 на вулиці Ярощука, 30 ліхтарі не освітлюються довготривалий період часу. Тобто ніколи не освітлюються 4–5 стовпів. Односторонні світильники, розташовані на стовпах, освітлюються дуже тускло», – зазначила жінка.

Вона звернула увагу, що багато мешканців, зокрема й дітей, «зазнають значних труднощів, повертаючись до своїх домівок у вечірній час неосвітленою (темною) вулицею».

«Це основна дорога від Музею волинської ікони до меморіалу «Вічна слава». Ліхтар або прожектор – це основна складова вуличного освітлення. Рівень комфорту для пішоходів залежить від того наскільки ясно на вулиці у вечірній чи нічний час. Виклик аварійної служби чи швидкої допомоги теж є великою проблемою, так як погано видно номери будинків», – вказала Наталія Кліментович.

І закликала відновити освітлення в найкоротший термін та забезпечити належне функціонування об’єктів зовнішнього освітлення.

Її звернення передали на опрацювання в департамент ЦНАП і КП «Луцьксвітло».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, луцьк, луцька міська рада
В тему