4 Грудня 2019
Новини

На Донбасі бойовики тричі порушили режим «тиші»

На Донбасі бойовики тричі порушили режим «тиші»

У районі проведення операції Об'єднаних сил (ООС) на Донбасі збройні формування Російської Федерації три рази порушили режим припинення вогню.

Обстріли почалися зранку 4 грудня. Українські військові не постраждали. Про це повідомляє РБК-Україна.

Як повідомляється, противник обстріляв позиції українських підрозділів з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

Два обстріли позицій українських захисників російськими окупаційними військами зафіксовали в районі відповідальності оперативно-тактичної угруповання «Північ» неподалік Новолуганского.

В районі відповідальності оперативно-тактичної групи «Схід» противник також здійснив один обстріл по укріплень Об'єднаних сил у Широкіно.

«Сьогодні, 4 грудня, втрат в результаті обстрілу серед особового складу Об'єднаних сил не зафіксовано», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 3 грудня збройні формування Російської Федерації сім разів порушили режим припинення вогню. Ворог обстрілював позиції Об'єднаних сил з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. В результаті обстрілу ні один український військовий не постраждав.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: донбас, обстріли
В тему