3 Грудня 2019
Новини

У ЗСУ спалахнув скандал через різкі скорочення (фото)

У ЗСУ спалахнув скандал через різкі скорочення (фото)

Через реформування і перехід на структуру армії стандартів НАТО, у Збройних силах України спалахнув скандал через директиву Генштабу та Міноборони про майбутні масові звільнення та скорочення.

Крім того, нововведення передбачають зменшення зарплат для військовослужбовців на кілька тисяч гривень, написав на своїй сторінці у Facebook офіцер ЗСУ Олександр Грамарчук (Гром), про це повідомляє OBOZREVATEL

"Хочу привітати майбутніх дембелів! Ви зробили це разом. Своїм мовчанням. Почитайте документи і вдумайтеся, наскільки чітко вас "зробили". Не хочеш на нижчу посаду – відмову в присутності трьох свідків і за борт!" – пояснив він суть скандальної ініціативи.

"Якщо погодишся, то премії тобі трошки накинуть, щоб не викабенювався, але в подальшому не розраховуй на нормальну пенсію, тому що в НАТО пенсій не платять (чув в Офісі президента такі чутки, але це не точно). До речі, зарплата буде на 5-7 тисяч менша. В НАТО збільшують, а у нас зменшують. Тому пів вареника і зубожіння", – обурено додав захисник України.

Скандальні документи Генштабу та Міноборони

Скандальні документи Генштабу та Міноборони

Скандальні документи Генштабу та Міноборони

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: армія, нато, збройні сили україни
В тему