3 Грудня 2019
Новини

Як волинські дорожники впоралися з першим снігом (відео)

Як волинські дорожники впоралися з першим снігом (відео)

З початком зими волинські дорожники взялися за подолання снігових заметів і ожеледиці.

Дорожники Волинської області ще вчора по обіді розпочали виконання заходів для недопущення виникнення ожеледиці та накопичення снігу на автошляхах державного значення. Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Волинській області.

Зауважують, працювали і ввечері, і вночі, і вранці, обробляючи проїзну частину протиожеледними матеріалами. Для цього задіяли 64 одиниці дорожньої техніки підрядних підприємств, у т.ч. 40 комбінованих дорожніх машин (КДМ).

Станом на 10 годину 3 грудня проїзд автошляхами, якими опікується Служба автомобільних доріг у Волинській області, забезпечено, дорожнє покриття чорне.

На сьогодні на Волині синоптики прогнозують хмарну погоду з проясненнями, невеликий сніг, мокрий сніг, слабку хуртовину. Вітер північно-західний 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура повітря вдень становитиме від 2? морозу до 3? тепла, а в ніч на 4 грудня стовпчики термометрів опустяться до -5?.

За таких погодних умов попереджають про можливе виникнення ожеледиці на автошляхах області та закликають всіх учасників дорожнього руху задля власної безпеки та безпеки інших бути уважними, обережними та дисциплінованими.

На відео – зимове утримання автошляху Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне на ділянці Луцьк – межа з Рівненською областю.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, дороги, погода
В тему