1 Грудня 2019
Новини

Волинську волонтерку нагородили відзнакою «Євромайдан SOS 2019»

Волинську волонтерку нагородили відзнакою «Євромайдан SOS 2019»

Мешканку міста  Ківерці Волинської області, координатора  ГО «Школа безпеки та виживання дітей «ТИВЕР», вихователя  ГПД в Ківерцівській експериментальній  школі, волонтера Людмилу Тананайську нагородили відзнакою волонтерської премії «Євромайдан SOS 2019.

«Ця відзнака для мене має особливе значення...

#ЄвромайданSOS

Революції Гідності змінила мене...я повірила в себе, повірила в Україну....Роблю усе від мене можливе, щоб передати віру в себе і в Україну дітям та молоді...

Та відзнака не моя заслуга це спільна робота команди "Тивер"... Юрій Тананайський, Анастасія Дем'янчук, Охоцький Діма, Оля Стеценко та багато інших небайдужих людей.

Дякую за підтримку та віру в мене моїм рідним мамусі, синочкові, чоловікові, сестричці, моїм друзям, колегам»,– йдеться в дописі волонтерки у фейсбук.

Довідково

Волонтерська премія Євромайдан SOS – щорічне свято, де нагороджують за надихаючі волонтерські справи та системну волонтерську роботу.

Це всеукраїнська недержавна нагорода, яку присуджують за волонтерську роботу “звичайним людям, які роблять надзвичайні речі” в усіх галузях громадського життя.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, волонтери
В тему