29 Листопада 2019
Новини

У Чернівцях шкільна прибиральниця знайшла повішеним двірника

У Чернівцях шкільна прибиральниця знайшла повішеним двірника

На території однієї зі шкіл в Чернівцях виявили тіло двірника, який повісився на дверях навчального закладу.

Як повідомили в прес-службі обласного управління Нацполіції, інформація про виявлення тіла надійшла від шкільної прибиральниці: вона заявила, що у бокового входу, недалеко від входу в їдальню, знайшла повішеного чоловіка, повідомляє НТН .

Копи з'ясували, що наклав на себе руки чоловіка 1951 року народження, який на півставки працював двірником. Навчальний процес в школі було припинено, на територію навчального закладу не пускали ні школярів, ні вчителів. Передбачається, що пенсіонер зважився на цей крок через борги за комунальні послуги.

Також з'ясувалося, що тіло виявив учень дев'ятого класу, який повідомив про це прибиральниці, а та зателефонувала в поліцію.

Тим часом, співробітники і адміністрація школи шоковані тим, що сталося. За їх словами, 61-річний чоловік був спокійним і доброзичливим, жив один, а недавно переніс витратну операцію.

Єдиною проблемою було те, що чоловік заборгував 10 тисяч гривень за комунальні послуги. Через борги його квартиру відключили від газопостачання.

"Я тут працюю близько двох років, його знаю давно, він людина хороша, життєрадісний, веселий. Випадково побачили, він ще прийшов на зміну, відпрацював нормально, залишив записку, а що в душі у людини сталося – ніхто не може знати" , – розповіла одна з технічних працівниць школи.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: чернівці, самогубство, смерть
В тему