29 Листопада 2019
Новини

«*бав тебе в тупий собачий рот», – Дубінський до керівництва Нацбанку

«*бав тебе в тупий собачий рот», – Дубінський до керівництва Нацбанку

Нардеп від "Слуги народу" Олександр Дубінський зробив нецензурну "заяву" після того, як Нацбанк подав позов проти нього.

Про це повідомляє ТСН.

"У зв'язку зі зверненням Нацбанку в суд з приводу мого висловлювання - Гонтарева, Смолій і Рожкова - одна злодійська банда, - хочу зробити заяву. До жінок, нехай навіть до злодійок, ставлюся з повагою. Тому тільки на адресу Смолія. Я *бав тебе в тупий собачий рот", - написав Дубінський у своєму телеграм-каналі.

"P.S. Використання цитати, сказаної на адресу прокурора Божко, погоджено з автором А. В. Портновим. Всі права дотримано", - додав депутат.

В іншому повідомленні Дубінський написав "Шановний пан Портнов уточнив, що і Горбатюка він *бав в тупий собачий рот. Прошу врахувати під час прочитання попереднього повідомлення".

Національний банк України подав позов до Солом'янського суду Києва проти народного депутата від "Слуги народу" Олександра Дубінського. В Нацбанку переконані, що "через Дубінського, якого в медіа називають рупором олігарха Ігоря Коломойського", реалізується цілеспрямована інформаційна атака на Національний банк. Національний банк вимагає спростувати недостовірну інформацію, поширену ним. 

"По-перше, звинувачення в організації злодійської схеми з виведення банків з ринку є безпідставними та абсурдними та вводять в оману суспільство. По-друге, не відповідає дійсності інформація, що Національний банк "допомагає Сергію Курченку, виплачуючи йому з бюджету 128 млн грн", - зазначає Нацбанк.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: слуга народу, нбу, депутати
В тему