27 Листопада 2019
Новини

Знаменитого піаніста по груди засмоктав унітаз (фото, відео)

Знаменитого піаніста по груди засмоктав унітаз (фото, відео)

Піаніст Лука Затравкін, син популярного художника Нікаса Сафронова, застряг в унітазі. Курйоз трапився у літаку під час рейсу з Казані до Москви.

Telegram-канал "Небожена" опублікував відповідне відео, що було знято пасажирами 24 листопада (щоб подивитися ролик, проскрольте до кінця сторінки), передає Обозреватель.

"Самостійно вибратися з пастки не зміг і почав кликати на допомогу. Екіпаж негайно зреагував на його крики, додатково була потрібна допомога пасажирів. За словами очевидців, піаніста охопила паніка, він почав голосно кричати. Пасажири у хвості салону застигли в нерозумінні та були в збентеженні: одним було смішно, інші не знали, як допомогти великому таланту", – йдеться в описі.

Лука Затравкін застряг в унітазі літака

Уточнюється, що цей інцидент стався у момент, коли оголошувалося про підготовку до посадки. Затравкін, який сидів так, що складалося враження, ніби його засмоктало "по груди", у паніці кричав: "Я не помру в туалеті!" У підсумку члени екіпажу й пасажири витягли з вакуумної пастки 200-кілограмового піаніста.

Лука Затравкін застряг в унітазі - витягали всім літаком

"Кажуть, це вже в четвертий раз відбувається з Лукою. Виною тому – зайва вага піаніста", – додали в мережі.

Відео: Лука Затравкін – "Я не помру в туалеті!"

Лука Затравкін застряг у туалеті літака – повне відео

Як повідомлялося, нещодавно відбувся інший курйозний випадок на борту літака в Росії. У Владивостоку транспортна поліція затримала пару, яка голосно займалася сексом прямо на борту.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: курйози, Фото, Світ
В тему

Останні матеріали