27 Листопада 2019
Новини

Чому частина Луцька без води

Чому частина Луцька без води

Розповіли про причини відключення води у частини жителів Луцька.

Про це йшлося у середу, 27 листопада, під час сесії Луцькради, пише ІА ВолиньPost.

Керівник «Луцькводоканалу» Віктор Гуменюк розповів, що воду доставляли у лікарні завдяки рятувальникам.

«Це були планові роботи з усунення дуже критичної аварійної ситуації, яка могла виникнути. На Дубнівській набиралася вода, коли ми відкрили цю ділянку, то сталося декілька поривів. Ділянка цієї мережі – магістраль 600 мм в діаметрі, вона живить частину міста і введена в експлуатацію у 80-х роках», - відзначив він. За його словами, трубу замовили у металургів, адже її ніде не можна було купити.

Роботи розпочали 26 листопада, однак конструктив насосної станції не дозволив знизити тиск, тож воду відключили. Аварійну ділянку мережі демонтували і почали роботи щодо монтажу нової.

«Роботи тривали до 7:02, працівники працювали 18 годин, постійно поступала вода, яка гасила можливості зварювання. У 7:35 все зробили, все стоїть. Зараз ми включили ще один насос, аби заповнити всю мережу. Тому у деяких районах швидше з’явилася вода, а в деяких – пізніше», - наголосив директор водоканалу.

Керівник «Луцькводоканалу» Віктор Гуменюк розповів, що у період відсутності води її доставляли у лікарні завдяки рятувальникам, а працівники виконували роботи безупинно.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, водопостачання
В тему