26 Листопада 2019
Новини

Після розголосу у ЗМІ під Луцьком встановлюють обставини смерть журналіста

Після розголосу у ЗМІ під Луцьком встановлюють обставини смерть журналіста

Працівники правоохоронних органів встановлюють обставини смерті відомого волинського тележурналіста Юрія Яцюка.

Про це пише Волинська газета.

Для проведення слідчого експерименту, щоб відтворити обставини загибелі 8 березня тележурналіста Юрія Яцюка та травмування вчительки  Галини Стрільчук, слідчі не можуть знайти машину такої ж моделі, як та, що збила двох пішоходів.

Після резонансу у ЗМІ крига скресла.

Нагадаємо, про мінімум дивне зволікання слідства написала на персональній сторінці в соцмережах Ольга Яцюк, дружина Заслуженого журналіста України, багаторічного спортивного оглядача та ведучого кримінальної хроніки на Волинському державному телебаченні та ТРК «Аверс» Юрія Яцюка.

 «Знову піднімаю важливе для моєї родини питання щодо розслідування смертельного ДТП, у якому ще 8 березня 2019 року в селі Струмівка Луцького району загинув мій чоловік Юрій Яцюк. Нещодавно журналісти ТРК «Аверс» та інші видання висвітлили інформацію про бездіяльність прокуратури та зволікання з розслідуванням цієї кримінальної справи з боку поліції. Тепер виявляється, що це я сама з неповнолітнім сином маю шукати схожий на той автомобіль, який збив мого чоловіка Юрія Яцюка, для проведення слідчого експерименту... Що ж це таке, де я маю знайти таку машину? Чому цього не зробили правоохоронці, маючи доступ до бази даних всіх зареєстрованих в Україні автомобілів? Саме через відсутність схожого автомобіля, як мені пояснюють, і відтягується з місяця на місяць проведення слідчого експерименту, й уже невідомо, на скільки воно відтягуватиметься далі… Я не знаю, що мені робити. Тому прошу: зголосіться, хто має свого або знає власника іншого автомобіля «Volkswagen Golf», універсал, темно-синій колір, 1993-1996 років випуску!», – написала Ольга Яцюк.

Відомо, що цей випадок взяли на контроль  прессекретарі керівництва облпрокуратури та поліції.

Як повідомила Ольга Яцюк, автомобіль слідство знайшло оперативно. У селі Струмівка Луцького району на місці загибелі  Юрія Яцюка та каліцтва вчительки Галини Стрільчук розпочався слідчий експеримент.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, Надзвичайні події, поліція, журналісти
В тему