21 Листопада 2019
Новини

Як в Прилуцьке прокладуть каналізацію

Як в Прилуцьке прокладуть каналізацію

Перший заступник міського голови Луцька Григорій Недопад із головами ОТГ обговорили можливості каналізування наближених до міста територій, а також необхідність здійснення повної інвентаризації всіх існуючих каналізаційних мереж.

Організували зустріч, аби спільно з наближеними територіальними громадами вирішувати питання, які стосуються усіх нас, адже Луцьк і сусідні ОТГ, сільські та селищні ради повинні працювати спільно і рухатись в напрямку розвитку. Особливо у таких питаннях, як забезпечення водопостачанням та водовідведенням, йдеться в повідомленні на сторінці посадовця в Facebook.

Ведуться перемовини і щодо каналізування сіл Прилуцького старостинського округу. Є каналізаційний колектор, прокладений по вул. Богуна-Наливайка. Його роботу можна відновити і прокласти каналізацію в Прилуцьку та інших селах Луцької територіальної громади.

Приємно, коли результатом перемовин стають спільні рішення і плани, зокрема стосовно інвентаризації мереж. Представники ОТГ переймаються розвитком своїх громад і потребують централізованого водопостачання і каналізування, розуміючи, що альтернативи цьому не існує.

Починаємо працювати на випередження, голови ОТГ вже закладатимуть кошти у своїх бюджетах на проведення інвентаризації. На майбутнє плануємо разом збудувати мережу водопостачання та каналізування, як єдино вірний варіант розвитку громад, що вимагається як законодавством, так і умовами сьогодення.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Політика, Фото
В тему