21 Листопада 2019
Новини

Заради дітей і дружини поїхав на заробітки та ледве не вмер у рабстві

Заради дітей і дружини поїхав на заробітки та ледве не вмер у рабстві

Нещодавно до України повернувся наш співвітчизник, який останніх сім років перебував у трудовому рабстві у Російській Федерації. Тепер у сторону Москви Андрій Щербатюк дивиться із жахом, а по ночах схоплюється, бо йому сниться охорона, яка його жорстоко б’є.

 

Другокласників у школі змушували цілуватися і гладити один одному пеніси

Подружжя українців поділилося шокуючою розповіддю про те, як за кордоном у дітей виховують толерантність

 

«Маму вже з'їли, сестру щойно вбили, тому буде свіжина»

Страшні спогади тих, хто пережив влаштований Сталіним голодомор 1932 – 33 років – у четверговому номері газети «Твій вибір».

 

Переселенець з Луганська працює… «татом»

35-річний Віталій Андрієць народився і виріс у Луганську. був переконаним нацистом, з ідеологію про обов’язкове об’єднання України, Росії і Білорусі. До церкви ходив більше з користю: бутербродів з’їсти, почаювати. Але тепер з Віталієм відбулися такі метаморфози, що й повірити важко.

 

Щоб не сісти до тюрми за зґвалтування, хлопець поліз у петлю

У самогубстві 18-річного юнака люди звинуватили на чотири роки молодшу дівчину, яка на канікули приїхала до бабусі. За що ж так розлютилися в селі на дівчину, що вслід кричали: «Їй треба голову відірвати і кинути, щоб собаки з'їли!»

 

Неймовірні історії, новини про ціни, субсидії, пенсії, а також поради для здоров’я і кулінарні рецепти - у газеті "Твій вибір", що в продажу вже з четверга.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: луцьк, Волинь, змі
В тему