20 Листопада 2019
Новини

Розпочалися вибори ректора СНУ імені Лесі Українки (фото)

Розпочалися вибори ректора СНУ імені Лесі Українки (фото)
Вибори в СНУ імені Лесі Українки

У Луцьку розпочалося голосування на виборах ректора Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

Волевиявлення 1219 працівників, викладачів та студентів вишу, які мають право голосувати, відбувається 20 листопада в приміщенні факультету історії, політології та національної безпеки.

На виборах сім кандидатів — чинний ректор Ігор Коцан, його перший заступник Анатолій Цьось, завідувач кафедри міжнародних відносин і регіональних студій, доктор географічних наук, професор Наталія Коцан, кандидат філологічних наук, доцент кафедри теорії літератури та зарубіжної літератури Тереза Левчук,  декан факультету історії, політології та національної безпеки, доктор історичних наук, професор кафедри нової і новітньої історії України Анатолій Шваб,   доцент кафедри культурології та менеджменту соціо-культурної діяльності  Віктор Шостак,  доктор юридичних наук, професор Олександр Колб.

Як повідомили у виборчій комісії університету, голосування розпочалося без ексцесів та відбувається спокійно. Воно триватиме до 15:00. Опісля відбудеться підрахунок голосів, якщо жоден з кандидатів не набере 50% + 1 голосів, то за тиждень відбудеться другий тур, в якому позмагаються двоє претендентів, які наберуть найбільше голосів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, вибори, сну ім.лесі українки
В тему