18 Листопада 2019
Новини

Злодії подарували жертві гранатомет (фото)

Злодії подарували жертві гранатомет (фото)

Зловмисники обчистили гараж мешканця міста Дубно на Рівненщині. Але залишили чоловіку подарунок – ручний протитанковий гранатомет.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції Рівненщини.

До поліції надійшло повідомлення від 69-річного дубенчанина про крадіжку із його гаража на вулиці Добролюбова, а також виявлений у його автомобілі гранатомет.

Слідчо-оперативна група та вибухотехнічна служба, які виїхали на місце події, знайшли у багажнику «ВАЗ 2106» заявника ручний протитанковий гранатомет. Вибухотехніки забезпечили транспортування вилученого для проведення експертизи.

Крім того, поліцейські встановили, що невідома особа, пошкодивши замок на дверях гаража, викрала звідти акумулятор, задні ліхтарі та бампер транспортного засобу. Як повідомив правоохоронцям дубенчанин, у гараж він навідувався три тижні тому, а до небезпечної знахідки не має жодного відношення.

За фактами крадіжки із проникненням та незаконного поводження із боєприпасами вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Поліцейські встановлюють усі обставини події та осіб, причетних до вчинення кримінальних правопорушень.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: зброя, крадіжка, поліція, Фото, україна, Надзвичайні події, рівне
В тему

Останні матеріали