18 Листопада 2019
Новини

Під церквою в Луцьку бандит з пістолетом відібрав у чоловіка авто

Під церквою в Луцьку бандит з пістолетом відібрав у чоловіка авто

Уже судимий чоловік із пістолетом біля Дому Молитви «Церкви Христа Спасителя» у Луцьку заволодів автомобілем Volkswagen Passat B5 на литовській реєстрації.

Про це пише Конкурент із посиланням на вирок Луцького міськрайонного суду.

Обвинувачений свою вину не визнав та відмовився від дачі показів. Однак покази свідків та потерпілого довели, що цей житель Тернополя все ж таки викрав автомобіль.

Потерпілий розповів, що хотів продати свій Volkswagen Passat, а обвинувачений в якості покупця вирішив перевірити справність автомобіля. Однак згодом із кишені дістав пістолет та наказав продавцю вийти з машини. Опісля цього потерпілий викликав поліцію, яка оголосила план «Перехоплення». Однак автівку знайшли через три дні у зовсім іншого чоловіка. Йому автівка дісталася від обвинуваченого завдяки покупці.  

У результаті суд ухвалив визнати уродженця Тернополя винним у вчиненні злочину передбаченого ст.289 ч.3 КК України (Незаконне заволодіння транспортним засобом) та призначити покарання у виді позбавлення волі на строк 7 років з конфіскацією всього майна.

А на підставі ст.71 ч.1 КК України до покарання, призначеного за цим вироком, частково приєднати невідбуту частину покарання, а саме: 2 місяці арешту, що згідно ст.72 КК України відповідає 2 місяцям позбавлення волі.

Тож за сукупністю вироків визначити остаточне покарання у виді позбавлення волі на строк 7 років 2 місяці з конфіскацією всього майна.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: пограбування, кримінал, Надзвичайні події, луцьк, Волинь
В тему