15 Листопада 2019
Новини

«Повний контакт із ним є», – Путін про Зеленського

«Повний контакт із ним є», – Путін про Зеленського

Російський президент Володимир Путін відкинув пропозицію першого президента Казахстану Нурсултана Назарбаєва провести тет-а-тет зустріч із президентом України Володимиром Зеленським.

Про це Путін заявив журналістам за підсумками саміту BRICS, передає УНН.

«У мене з Назарбаєвим дуже близькі, дружні стосунки. До речі, він довгий час, багато років жив в Україні і добре знає цю країну. Ставиться до неї з великою симпатією. І весь час мені транслює своє ставлення до України... Він завжди виходив із того, що Україна має шукати щастя не за морями... не за океаном, а зі своїми сусідами домовлятися, теж правильний підхід», — сказав Путін, та додав, що «про зустріч до «нормандського формату» мови не йде, оскільки ми домовилися, що будемо зустрічатися в «нормандському форматі».

«Якщо вже будемо зустрічатися, так чого ж нам метушитися і бігати тут на непідготовлені зустрічі. Я думаю, в цьому ніхто не зацікавлений. Ні я, ні президент (України) Зеленський. Ми ж маємо вийти з якимось результатом. А так ми з ним на контакті, розмовляємо телефоном. Повний контакт із ним є... Окрім нормандського формату, механізму немає, і нічого іншого не передбачається», — заключив президент РФ.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: володимир зеленський, володимир путін
В тему