14 Листопада 2019
Новини

Приїжджаю, а моя жінка займається любощами зі… своєю коханкою!

Приїжджаю, а моя жінка займається любощами зі… своєю коханкою!

Матір вісьмох дітей уже декілька разів була замужем. Першу дитину народила в 15 років. Наймолодшого із синів, якому зараз лише два, «привезла» із заробітків у Польщі. Законний чоловік пробачив дружині зраду. Але нині жінка все одно просить розлучення, бо… знайшла собі коханку. Чому багатодітна матір проміняла офіційного чоловіка на молоду жінку – дізнаєтеся у свіжому номері газети «Твій вибір». 

Також у номері:

Через крихкі судини ми швидше старіємо: як це зупинити?

Кожен третій українець має проблеми із судинами. Найбільш яскраво це видно на обличчі – так званій судинній сіточці, що проявляється на крилах носа і щоках. Яку загрозу несе купероз, чому виникає і які є способи зупинити крихкість судин? Поради фармацевта-косметолога Ольги Самуляк – у газеті «Твій вибір» від 14 листопада.

Виготовляє молоко зі смаком пломбіру, а ковбасу робить із нутрії

29-річний Руслан Митько покинув роботу залізничника, переїхав із Рівного в село на Волині, відкрив незвичайну ферму і власноруч готує гастрономічні цікавинки. Де їх можна скуштувати – дізнаєтеся в тижневику «Твій вибір» уже цього четверга.

Універсальні ліки готує з недорогих ягід

Ці ягоди відомі кожному. Але не всі знають, що ці плоди здатні суттєво покращити потенцію в чоловічів, імунітет – у дітей, а жінкам допомагають зняти стрес. Де заготовити диво-ягоду і як готувати з неї цілющі засоби, знана травниця розповість на сторінках свіжого номера газети Твій вибір.

Залізла в кредитні борги, щоб прогодувати 70 чужих котів

Оксана Новицька навчалася в Києві й успішно працювала за кордоном. Проте через хворобу матері повернулася в село на Волині. І – тут почалися. До її оселі недобросовісні люди зносять кошенят і старих, хворих котів, яких добра дівчина разом із хворою мамою годують і лікують. Сьогодні в жінок 70 котів і собак.

Аби прогодувати тварин, щомісяця йде по 15 тисяч гривень. Тож Оксані довелося взяти кредит, погасити який немає змоги. Як зі скрутної ситуації планують вийти жінки – дізнаєтеся в газеті «Твій вибір» від 14 листопада.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: луцьк, змі
В тему