12 Листопада 2019
Новини

Ведмеді увірвалися у SPA, аби поплавати в басейні (відео)

Ведмеді увірвалися у SPA, аби поплавати в басейні (відео)

Ведмідь – один із найчарівніших мешканців лісу. Його часто можна побачити в кадрі з гітарою в лапах, або танцюючим, але ось в SPA чотирилапий потрапив вперше.

Про це повідомляють Новости Ю.

Інтернетом поширюється прикольне відео, в якому спалили компанію пухнастих, котрі пробралися в болгарський спа-салон. У ролику видно, як ведмідь не звертає увагу на вивіску «закрито» і нахабно потрапляє в туристичний комплекс. Через кілька хвилин до клишоногому любителю плавання приєдналися двоє його одноплемінників і волохате тріо влаштувало колективний веселий заплив в штучній водоймі.

Запис камер спостереження виклали в соцмережі, і ведмідь став улюбленцем користувачів.

Після того, як відеоролик з нічними витівками диких звірів став популярним в болгарському сегменті інтернету, місцева влада вирішила зловити і приспати одного з ведмедів, занадилися забиратися в чужі оселі. Але ініціатива влади не була підтримана інтернет-користувачами. Ті організували збір підписів на підтримку клишоногого звіра.

Більше 6000 осіб уже підписали петицію, що закликає поліцію врятувати Swimmy, а компанія, яка організувала опитування навіть запропонувала заплатити тому, хто перемістить ведмедя в більш безпечне місце, подалі від міської межі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Курйози, Відео, Світ
В тему