10 Листопада 2019
Новини

В які дні листопада прогнозують магнітні бурі

В які дні листопада прогнозують магнітні бурі

Листопад 2019 року, швидше за все, буде відносно спокійним з точки зору геомагнітних збурень.

У певні періоди ймовірні магнітні бурі. Щоправда, слабкі та помірні. Сильних магнітних бур поки не очікується, адже Сонце зараз на мінімумі своєї активності, пише ОГО.

Однак вже з другого тижня листопада дадуть про себе знати геомагнітні збурення та магнітні бурі. Тож будьте уважні до свого здоров'я 10-11 листопада, а особливо у період з 20 до 24 листопада.

Найсильніша у листопаді магнітна буря очікується 21 листопада.

Не виключені й незаплановані, несподівані магнітні бурі, які можуть виникнути на поверхні Землі через 2-3 доби після потужних спалахів і викидів плазми, а також утворення «чорних дір» та плям на Сонці.

Вважається, що найбільш чутливі до магнітних бур метеозалежні люди, маленькі діти, хронічно хворі, втомлені та люди похилого віку. У періоди перепадів геомагнітного поля Землі та погодних змін у декого ймовірні погіршення настрою та самопочуття, проблеми з тиском, частий пульс, мігрені та безсоння, сплески емоцій та сльози, зниження загального тонусу. На нашому самопочутті можуть позначитися і несприятлива осіння погода, різке похолодання чи перепади атмосферного тиску.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: магнітні бурі
В тему

Останні матеріали