9 Листопада 2019
Новини

У боржників за комуналку забиратимуть майно

У боржників за комуналку забиратимуть майно

У тих, хто систематично не сплачує рахунки за комунальні послуги, зможуть заарештувати майно і обмежити виїзд за кордон.

Рішення про це може прийняти лише суд, застерегли у Київській міській державній адміністрації.

Так, борги за компослуги мають близько 5% споживачів у Києві. І саме на них припадає 60% суми загальної заборгованості киян, повідомили у пресслужбі КМДА у фейсбуці.

Читайте також

За деякими рахунками борги сягають сотень тисяч гривень, а люди відмовляються укладати договір реструктуризації суми боргу.

«Щоб врегулювати питання заборгованості шляхом укладення договорів розстрочення, достатньо звернутися до найближчого "Центру комунального сервісу" з необхідними документами та обрати оптимальний термін для погашення боргу», – розповів гендиректор комунального концерну "Центр комунального сервісу" Андрій Щербина.

Читайте також

За його словами, якщо ж людина не реагує на повідомлення, заклики сплатити за спожиті компослуги, свідомо накопичує борги, не звертається по допомогу, то справу можуть передати до суду. А вже за рішенням суду на боржника накладають санкції – від заборони виїзду за кордон до арешту рухомого й нерухомого майна.

Читайте також
 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: борги, київ, комунальні послуги
В тему

Останні матеріали