9 Листопада 2019
Новини

Як Галкін «знищив» Путіна: шокуючий виступ, через який його можуть вбити

Як Галкін «знищив» Путіна: шокуючий виступ, через який його можуть вбити

В Росії заборонили відео виступу Максима Галкіна, на якому він жорстко потролив Путіна.

Відео виступу тут.

«Нам постійно розповідають про Україну, так якби у нас проблем немає. Це мене так дістало. Я ж не в Україні живу. Ви про нас розкажіть. Ніби в нас все налагодилося і залишилося тільки допомогти українцям», - жартує Галкін.

Він розкритикував і світову громадськість, називаючи її «дитячим садком» через страх перед Путіним. Розповів про згубний вплив мас-медія Росії на свідомість росіян.

Читайте також

«Нам не дають нічого обміркувати,  а постійно розжовують: це вороги, а ті туди. А ми самі сидимо і боїмося, щоб нам не дали коліном в щелепу», - резюмує артист.

Наголосив, що зараз на теренах Росії цензура і не все можна говорити. Навіть під час виступу він просив не знімати його на камеру. Сказав, що не хочу бути ні від кого залежним, тому й не добивається нагород.

«Володимиру Володимировичу, який вже 20 років при владі і навіть Брежнєва обігнав, сумно зі світовими лідерами, котрі кожні 4 роки міняються. Окрім Ангели Меркель, про яку всі забули і вона так просто сидить.

Він навіть розказав, де журавлям яйця треба відкладати», - глузує Галкін.

Читайте також

Артист підкреслив, що простим росіянам ніколи не зрозуміти Путіна.

«У нього глобальне мислення. Він вже Марс підкорює, а тут ми зі своїми проблемами. Сумно йому з нами. Тому й каже затягнути пояси», - підсумував він.

Розкритикував розмову Зеленського і Трампа, пояснюючи, чому російська сторона так активно обговорювала цей інцидент. За словами Галкіна, владі страшно уявити, щоб було б, коли їх розмову озвучили.

Читайте також

Поглумився з російської опозиції, Жириновського прирівняв до Дракули.

«А у Путіна там золота педаль. Він нажимає і Жириновський зі склепу встає. А якщо в того настрій хреновий, то в Путіна в ядерному ящику – осикова палиця. Якщо пахана не приймуть, він його… і все. Я розповідаю як є, бо не всі це розповідають», - резюмує Галкін.

Перемогу у футболі росіян над іспанцями теж пов’язав із Путіним.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: максим галкін, володимир путін, україна
В тему

Останні матеріали