6 Листопада 2019
Новини

Семісячний малюк дивом вижив після сепсису

Семісячний малюк дивом вижив після сепсису
Твій вибір №45

Але тепер його життя під загрозою через рідкісну хворобу.  Столичні лікарі, які оперували хлопчика, зізналися: ще не бачили дитини з настільки важкою патологією. Де шукає порятунку ця багатодітна сім?я з Волині – на сторінках четвергового номера «Твій вибір» розповідає мама хворого малюка.

Ще більше вражаючих історії у свіжому номері газети "Твій вибір".

За любов до України хлопцю заганяли під нігті голки, затискали пальці в двері, а він… тільки молився

Після смерті сина від рук радянських катів мама закопала вишиванку своєї дитини під хрестом у центрі села й на могилі без тіла оплакувала своє дитя. Неймовірну історію про ціну української незалежності знайдете в четверговому номері газети «Твій вибір» від 7 листопада

Через біль у спині чоловік востаннє спав ще за часів Радянського Союзу

Інформацію про цього унікального чоловіка отримали гіпнотизери, але під час сеансу самі й заснули. Спеціалісти з Японії приїхали до райцентру на Поліссі, аби дослідити такий феномен, і теж були шоковані. Яку правду розкрили закордонні науковці – дізнаєтеся у свіжому номері тижневика «Твій вибір».

Як економити газ і не замерзнути взимку?

Виявляється, підняти температуру приміщення на 2 – 3 градуси можна й без додаткового опалення. Гарячої води можна споживати на третину менше, якщо знати один невеличкий секрет. А економити газ під час приготування їжі взагалі дуже просто. Як саме – вже цього четверга розповість газета «Твій вибір».

Зробив пропозицію коханій, а тоді дізнався, що вона – його сестра

Як таке могло статися і чи знайшли молоді люди вихід із цієї ситуації – прочитаєте в тижневику «Твій вибір», що в продажу вже із 7 листопада.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: луцьк, змі
В тему