5 Листопада 2019
Новини

Таємний барабанщик The Hardkiss зняв маску (фото)

Таємний барабанщик The Hardkiss зняв маску (фото)

Відома українська група The Hardkiss змінила склад і попрощалася з одним з членів музичного колективу.

Про це повідомляє МИГ.

На своїй сторінці в Instagram солістка рок-групи Юлія Саніна, яка нещодавно назвала суму гонорару за виступ, повідомила, що з The Hardkiss пішов барабанщик Крічі, більш відомий тим, що приховував обличчя під маскою.

«Таємна» людина, особи якого фанати ніколи не бачили, вперше зняла маску і тепер шанувальники змогли дізнатися, хто всі п'ять років виступав перед ними на сцені. Ним виявився Дмитро Смотров, колишній учасник групи MORTON. На своїй сторінці в Instagram Крічі подякував The Hardkiss за всі роки співпраці.

«П'ять років ми були разом так близько, і в той же час далеко один від одного! Все те, що я так дбайливо від вас зберігав - більше не секрет! Дякую кожному », - написав Дмитро Смотров.

Зі свого боку, учасники також висловили подяку Дмитру і представили нового барабанщика - ним став колишній учасник групи «Скай» Євген Кібелєв.

«Нова історія The Hardkiss. Ласкаво просимо до складу групи барабанщика Євгенія Кібелєва. Спасибі Дмитру оглядових за роки класного співпраці, а з Крічі ми ще неодмінно зустрінемося! »- написала Юлія Саніна.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Таблоїд, Україна, Рок
В тему