5 Листопада 2019
Новини

Двох молодиків оштрафують за неправдиві свідчення про злочин на Волині

Двох молодиків оштрафують за неправдиві свідчення про злочин на Волині

У Нововолинську двоє громадян неправдиво свідчили про обставини злочину, свідками якого стали.

І 28-річний мешканець міста Сокаль Львівської області, і 22-річний мешканець Рівного в ході допиту 26 березня 2019 року як свідків у кримінальному провадженні за фактом умисного заподіяння громадянином працівнику поліції середньої тяжкості тілесних ушкоджень у приміщенні автостанції міста Нововолинська розповіли, що не бачили обставин конфлікту. про це повідомляють у пресслужбі прокуратури Волині.

Протоколи допитів обидва свідки підписали, стверджуючи правдивість своїх слів.

Насправді ж, як засвідчили записи з камер відеоспостереження, обоє вони перебували у місці конфлікту та спостерігали за тим, що відбувається.

Таким чином свідки намагалися допомогти громадянину уникнути кримінальної відповідальності за злочин та створити штучні докази захисту.

Обоє вони визнали свою винуватість у завідомо неправдивих показаннях, а молодший – ще і в умисному пошкодженні особливо важливого документа – посвідчення працівника поліції, яке він зламав, раптово вихопивши із рук правоохоронця, так само на автостанції в Нововолинську 26 березня цього року.

Затвердивши угоди про визнання винуватості, суд призначив їм покарання у виді штрафу в розмірі 300 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (5100 грн) кожному.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, кримінал, штрафи, злочин
В тему