5 Листопада 2019
Новини

Де зберігатимуть дані лучан, які збирають для оформлення е-квитка

Де зберігатимуть дані лучан, які збирають для оформлення е-квитка
Електронний квиток у Луцьку

У Луцькій міській раді переконують, що при оформлені пільгових та учнівських електронних квитків дотримуються вимог Закону “Про захист персональних даних”.

Від 4 листопада у соціальних мережах лучани обговорюють питання щодо збору та захисту персональних даних, які необхідні для отримання електронного квитка учнями загальноосвітніх навчальних закладів та пільгових категорій громадян, - кажуть в пресслужбі мерії.

"Повідомляємо, що неодноразово проводилися наради за участю представників Луцької міської ради, ТОВ “СІТІ КАРД СИСТЕМ”, Управління Служби безпеки України у Волинській області та Управління Держспецзв`язку у Волинській області щодо виконання Закону України “Про захист персональних даних” при запровадженні електронного квитка. Представники ТОВ “СІТІ КАРД СИСТЕМ” надали усі необхідні документи щодо сертифікації обладнання, захисту мереж, зберігання інформації тощо", - заявили в міськраді.

Тому всі особисті дані представників пільгової категорії громадян, учнів закладів загальної середньої освіти та їх батьків будуть надійно захищені у відповідності до вимог чинного законодавства.

Водночас в муніципалітеті інформують, що з даних, зазначених у заявах батьків, до бази даних автоматизованої системи обліку та оплати проїзду вноситимуться лише прізвище, ім’я, по батькові дитини, назва населеного пункту (без вулиці, будинку), вид та тип електронного квитка, центр видачі, дата видачі, мобільний телефон, електронна пошта, серія та номер документу-посвідчення, що надає право на пільговий проїзд.

Також, запевняють, що внесені дані не підлягають розповсюдженню, копіюванню, експорту з системи, навіть оператор карткового центру не матиме доступу до інших дій, окрім внесення вищевказаних даних. Заповнені заяви у картковому центрі не зберігатимуться, а передаватимуться у міську раду.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: електронний квиток, луцьк, громадський транспорт
В тему

Останні матеріали