3 Листопада 2019
Новини

У Львові коні, налякані салютом, знесли лавку з людьми (фото, відео)

У Львові коні, налякані салютом, знесли лавку з людьми (фото, відео)

У центрі міста коні, яких сполохав вибух петарди, вибігли на тротуар і знесли лавочку з людьми. Неповнолітню дівчину з тяжкими травмами забрали в лікарню.

У суботу ввечері, 2 листопада, у Львові на проспекті Свободи коні, налякані розривом петарди, винесли туристичну карету на пішохідну частину проспекту і знесли лавку, де сиділа 15-річна дівчинка, передає видання Zahid.net.

Як повідомила виданню речниця патрульної поліції Львівщини Катерина Рибій, попередньо, в НП постраждали двоє людей. Зокрема, у 15-річної дівчини, що сиділа на лавці, відкритий перелом ноги і її госпіталізували. Другий потерпілий, імовірно, є фірманом карети.

Інцидент стався приблизно о 18:30. Очевидці повідомили поліцейських, що хтось із перехожих запустив салюти чи петарди та сполохав коней, які були впряжені у прогулянкову карету. Коні вибігли на тротуар та знесли лавку.

Фото на місці події зробив депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич. За його інформацією, на місце виїздив ветеринар, який оглянув пораненого коня, також працювали надзвичайники. Пізніше стало відомо, що кінь, який зніс лавку, загинув. 

Наразі львівська поліція розшукує групу молодих людей, які кинули піротехніку, призвівши до таких наслідків. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: львів, нещасний випадок, Надзвичайні події
В тему