1 Листопада 2019
Новини

Секс-скандал коштував нардепу серйозної посади

Секс-скандал коштував нардепу серйозної посади

Нардеп від «Слуги народу» Богдан Яременко, який потрапив у «секс-скандал» у Верховній Раді, написав заяву на складання повноважень голови комітету із закордонних справ.

Про це передає Українська правда.

«З метою порятунку українського парламентаризму від мене, а української журналістики в особі сайту "Букви" від статтей 163 і 182 Кримінального кодексу України, і з огляду на дрібний політичний шантаж трьох фракцій парламенту, я написав заяву про складення повноважень голови комітету», - зазначив він.

Водночас він заявив, що передасть голові Верховної Ради «лише коли і якщо рішення про... відставку прийме фракція партії «Слуга народу», яка мене на цю посаду і рекомендувала (орієнтовно в понеділок через тиждень)».

«Хочу привітати особисто Віктора Медведчука, Олега Волошина і решту... партнерів з фракції ОПЗЖ, які змогли все це провернути, залишившись формально осторонь шантажу своїх колег з ПЄС, БЮТ і Голосу. Також хочу привітати демократично обрану більшість в парламенті з чуйним і уважним ставленням до колег. З інших фракцій», - написав Яременко.

У п’ятницю фракції «Голос», «Батьківщина» і «Європейська солідарність» закликали звільнити нардепа від «Слуги народу» Богдана Яременка з посади глави комітету з питань міжнародних зв’язків.

30 жовтня журналісти сфотографували у Верховній Раді, як Яременко, під час роботи в сесійній залі, домовляється в мережі знайомств про зустріч за гроші.

Яременко написав у Facebook, що листування сфабриковане спеціально для журналістів: «Після того, як кілька колег по фракції стали жертвами любителів підглядати і читати через плече ми застосували певні запобіжні заходи і тепер знаємо, коли «журналісти» підглядають в наші телефони. Отримавши такий сигнал я вчинив учора провокацію та дозволив сфотографувати сфабриковане «листування».

Згодом він видалив запис на сторінці-Facebook і попросив вибачення у всіх, кому створив проблеми своїм вчинком: «від дружини і дітей до фракції і президента».

Нагадаємо, у Верховній Раді 8 скликання народний депутат від «Самопомочі» Андрій Мірошник склав депутаський мандат після того, як був заскочений за перепискою в якій, планував відпустку на Мальдівах вартістю понад 10 тисяч євро. Депутат писав СМС-повідомлення жінці на ім'я Оля, хоча його дружину звуть Інна.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Політика, київ, секс-скандал
В тему

Останні матеріали