1 Листопада 2019
Новини

Маршрутники шантажують лучан, кажуть у міськраді

Маршрутники шантажують лучан, кажуть у міськраді

Листи про припинення автобусних пасажирських перевезень називають шантежем, скерованим до Луцької міської ради.

За додатковою інформацією перевізники радять звертатися до департаменту транспорту та зв’язку міськради, пише ІА Волинські новини.

Як розповів перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад, зараз ведуться перемовини з перевізниками.

«Ситуація наступна: зараз ми робимо все згідно з чинним законодавством, виконуємо всі рішення виконавчого комітету, які були проголосовані, і будемо вести діалог із ними (перевізниками, – ВН) ще не один день», – сказав він і додав, що відмову перевізників виходити з 11 листопада на маршрути можна розцінити як елемент шантажу.

Григорій Недопад акцентував, що оголошення про припинення автобусних перевезень підготували самі перевізники, без відома Луцької міської ради, та ще й із помилками.

Відзначимо, що нещодавно таку ситуацію передбачав народний депутат від Луцька Ігор Палиця. Він наголосив: якщо, дійсно, перевізники шантажуватимуть лучан і відмовляться виходити на маршрути, то Луцьк скористається послугами перевізників інших міст.

«Нашим перевізникам не зовсім подобається те, що електронний квиток виведе в прозору площину і пільговиків, і обіг коштів, і те, чи варто піднімати тарифи... Так, можливо, на деякий час ми станемо заручниками того, що перевізники не вийдуть на маршрути, але вже ведуться перемовини з перевізниками з інших міст. Якщо вони (місцеві перевізники, – ВН) тільки дозволять собі так шантажувати лучан і місто, значить сюди зайдуть інші перевізники, які гратимуть за нашими правилами», – сказав Ігор Палиця.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, громадський транспорт, електронний квиток, громадський транспорт
В тему