31 Жовтня 2019
Новини

Поліція розглядає версію вбивства Олексія Веремійчика

Поліція розглядає версію вбивства Олексія Веремійчика

Волинська поліція  і досі вивчає загибель директора департаменту сім‘ї, молоді та спорту Луцької міської ради Олексія Веремійчика, не виключаючи версію про вбивство.

Про це повідомила старший інспектор сектору комунікації Головного управління Нацполіції у Волинській області Анна Павловська, справу розслідують за  ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство, – пише "Волинська газета". 

Стаття передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. 

Читайте також

Директор департаменту сім'ї, молоді та спорту Луцькради Олексій Веремійчик зник під час риболовлі на озері Люб'язь у Любешівському районі. Через сильний вітер човен перевернувся. Троє чоловіків трималися за човен, а Олексій поплив за допомогою. 

Тих, хто залишився біля човна, врятували риболови. А Олексія Веремійчика шукали п'ять днів. До пошуків були залучені особовий склад відділення поліції, кінологи, співробітники обласної поліції та нацгвардійці. Допомогу також надавали місцеві жителі та волонтери, працювали водолази управління ДСНС в області. 

Читайте також

Тіло 35-річного посадовця Луцької міськради знайшли на дні озера 16 жовтня. 

Попрощалися із Олексієм Веремійчиком 18 жовтня. Поховали його на цвинтарі у селі Городище. 

Проводиться досудове розслідування, в ході якого слідчі ретельно перевіряють усю інформацію, пов’язану зі зникненням лучанина, зокрема покази очевидців.

Читайте також

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: загибель, вбивство, луцьк
В тему