28 Жовтня 2019
Новини

Трамп обізвав Зеленського президентом Росії

Трамп обізвав Зеленського президентом Росії

Президент США Дональд Трамп переплутав країну, якою керує президент Володимир Зеленський.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на брифінг Трампа на авіабазі Ендрюс в штаті Меріленд.

Повідомляється, що Трамп коментував зокрема, ситуацію, яка може привести до його імпічменту і спочатку тричі згадав про «ідеальну розмову» з українським президентом. Але потім наполягаючи, що він не тиснув на Зеленського, назвав його російським президентом.

«Тепер вони не хочуть говорити про викривачів, тому що вони не думали, що я оприлюдню цю розмову. Коли я опублікував розмову, я спростував доповідь Шиффа (Адам Шифф, глава спеціального комітету з розвідки Палати представників США - ред.). Більш того, як ви знаєте, новий російський президент, хороша людина, зробив заяву, що в розмові не було нічого. Не було тиску на нього. Взагалі нічого», - сказав Трамп.

Нагадаємо, демократи Палати представників США в п'ятницю, 25 жовтня, допитували чиновників Білого дому та Державного департаменту у рамках розслідування імпічменту президента Америки Дональда Трампа. Рассел Воут, Майкл Даффі і Ульріх Брехбуль повинні дати свідчення 5-6 листопада.

Президент США Дональд Трамп під час телефонної розмови з президентом України Володимиром Зеленським у липні мінімум вісім разів називав прізвище кандидата в президенти Джо Байдена, закликаючи розпочати розслідування в Україні проти його сина.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: володимир зеленський, Політика, Україна, Світ, сша, росія, Курйози, дональд трамп
В тему