28 Жовтня 2019
Новини

На Волині гасили 28 пожеж

На Волині гасили 28 пожеж

За тиждень 21-27 волинські рятувальники ліквідували 28 пожеж.

Загорання траплялися у житловому секторі та на відкритих територіях, також рятувальники здійснили 11 виїздів для проведення аварійно-рятувальних робіт, повідомляють в У ДСНС України у Волинській області.

Зокрема, 26 жовтня на автотрасі поблизу села Граддя  Маневицького району трапилась дорожньо-транспортна пригода за участю легкового та вантажного автомобілів. Внаслідок події 1 людина загинула та 2 людини травмовано. Працівники чергової варти 13-ої Державної пожежно-рятувальної частини смт Маневичі деблокували потерпілу, яка була затиснута в салоні автомобіля, й передали до карети швидкої медичної допомоги.

25 жовтня рятувальники ліквідували загорання торфу на площі 0,7 га в урочищі Дворище поблизу села Комарове Маневицького району, а 27 жовтня працівники 17-ої Державної пожежно-рятувальної частини смт Турійськ загасили пожежу сухої трави на площі 1,5 га біля с. Задиби Турійського району. В обох випадках загорання спричинило необережне поводження з вогнем громадян. Триває пошук осіб, причетних до виникнення цих пожеж.

Працівники групи піротехнічних робіт знешкодили 9 боєприпасів, виявлених у  Локачинському, Ковельському та Старовижівському районах.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, пожежа, рятувальники, дтп, боєприпаси
В тему