25 Жовтня 2019
Новини

Дитина без обличчя народилася у Португалії

Дитина без обличчя народилася у Португалії

У місті Сетубал, що у 40 км від столиці Португалії Лісабона, народився хлопчик без носа та очей, а лікаря, який вів вагітність, відсторонили від виконання обов'язків.

Про це повідомляє ЗІК із посиланням на ВВС.

Згідно з повідомленням, малюк Родріго народився 7 жовтня в одній з лікарень міста Сетубал. За вагітністю його мами спостерігав Карвальйо, який провів три ультразвукові дослідження та запевнив майбутніх батьків, що жодних проблем зі здоров'ям плоду немає.

Як зазначається, лише на шостому місяці вагітності, після того, як мама Родріго пройшла обстеження в іншій клініці, батьків попередили про ризик потенційних відхилень, але лікар Карвальйо відкинув ці застереження і заспокоїв пару.

Про фізичні відхилення у дитини батьки дізналися лише після пологів. Їх також попередили, що  новонароджений проживе лише декілька годин, однак хлопчик перебуває в лікарні вже протягом двох тижнів.

Слід зауважити, що місцеві чиновники проголосували за відсторонення лікаря Карвальйо від роботи за звинуваченнями у халатності. Внаслідок цього випадку звернули увагу на інші звинувачення , що надходили на адресу лікаря від інших батьків протягом десяти років.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: португалія, Світ, пологи, пологи
В тему

Останні матеріали