25 Жовтня 2019
Новини

Що лучани думають про новий сквер у центрі міста (фото)

Що лучани думають про новий сквер у центрі міста (фото)
Новий сквер у Луцьку

У жовтні в Луцьку з'явився новий сквер, який облаштували біля кафе Benedict бізнесмени Андрій Разумовський та Роман Околіта за підтримки міської ради.  Дизайн відпочинкової зони створював  лучанин Левко Давидюк.

За короткий термін тут поклали нову бруківку, встановили бетонні лавки-зигзаги з дерев’яними сидіннями та висадили  16 дерев. Це – декоративні сливи та клени, віком до 5 років.  Також тут встановили оригінальні ліхтарі.

t1.ua попрохав у лучан поділитися враженнями від скверу.

Мар'ян, 24 роки

"Мені найгарніше тут ввечері. Коли засвітять ліхтарі. Раніше тут ввечері і вночі було темно і дуже незручно ходити. Можна було перечепитися за бордюр, а тепер ситуація капітально помінялася. Ми любимо з друзями сидіти тут ввечері"

Геннадій Пилипович, 62 роки

"Я живу в будинку №54 і знаєте: це дуже добре, що в нас біля будинку зробили оці лавочки і посадили дерева. Тепер в нашому дворі ввечері рідше збираються підлітки, які могли і кричати, і музику сильно шумно слухати. Вони переселилися сюди і тепер мають собі місце, де можуть "потусуватися", а мені стало спокійніше. Добре, що тут є нові дерева, бо наша центральна вулиця колись була сильно зелена, але поступово кількість дерев зменшується, а нових не садять"

Галина, 21 рік

"Нам з дівчатам тут дуже подобається, бо тут можна робити прикольні селфі. Раніше ми часто збиралися на фонтані сидіти, але тепер перебралися сюди, бо тут круто"

Марина, 17 років

"Я помітили, що в сквері завжди багато мам з візочками. Під час прогулянки місто вони можуть перепочити, попити кави. І цікаво побачити як тут все буде, коли зазеленіють дерева.  Я дуже переживаю через проблеми з екологією на нашій планеті  і вважаю, що один з методів порятунку - це зменшення вирубки лісів і збільшення площ насаджень"

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Фото
В тему

Останні матеріали