24 Жовтня 2019
Новини

Голлівудська зірка шукає кохання всього життя через мобільний додаток

Голлівудська зірка шукає кохання всього життя через мобільний додаток

Голлівудський актор Бен Аффлек, який довгий час лікувався від алкоголізму, вже досить довго не може влаштувати особисте життя.

Так, за повідомленням видання Page Six, 47-річна зірка страждає від самотності і зневірився знайти кохання серед зіркових колег, тому вирішив зареєструвався у додатку для знайомств, інформує ТСН.

За словами близького друга актора, він створив особистий аккаунт в мобільному додатку для талановитих та знаменитих - Raya, який вважається аналогом популярного Tinder. Однак, якщо в Tinder може зареєструватися кожен охочий, то власна сторінка в Raya оплачується щомісячним символічним внеском - 8 доларів, а потім проводиться суворий контроль на етапі підтвердження.

Та, оскільки на рахунку у Бена кілька «Золотих глобусів», і престижних премій, то зареєструватися у додатку йому не склало жодних труднощів.

«Він хоче реальних стосунків, але тільки не зі знаменитістю. Ім'я Бена зараз рідко на слуху, і він цьому радий, йому важлива приватність. Він сфокусований на вихованні дітей і кар'єрі, але готовий знову закохатися», - заявив інсайдер.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: бен аффлек, додатки, курйози, Світ, голлівуд
В тему