22 Жовтня 2019
Новини

Фото нового луцького «Сільпо» зсередини

Фото нового луцького «Сільпо» зсередини

У Луцьку відкриле нове «Сільпо», яке, за запевненнями адміністрації, облаштоване в стилі «поп-арт фешн».

Відкриття відбулося 18 жовтня, — повідомили у пресслужбі Fozzy Group.

Як повідомили в адміністрації, строкатий і яскравий «поп-арт», примудряється поєднувати непоєднуване, з легкістю міксуючи абстрактні малюнки з коміксами, кричущі забарвлення супер-яскравих відтінків з лофтовими бетонними поверхнями та шаховими картатими стінами та колонами. Дизайнери «Сільпо» також з іронією подивилися на стиль Urban Animals та впізнавано приправили образи значною порцією поп-арту.

«Спробуйте пройти цей «поп-арт квест» по всьому магазину: знайдіть усі 11 тваринок-стиляг на колонах, яскраву вивіску «Сільпо» в нетиповому положенні та інші модні фешн-символи. На кого схожий жовтий манекен під стелею, що нібито качається у сітці для покупок? Піднімайте голову вгору і порахуйте шахові картаті обличчя. Знайшли фешн-блогера на одній з колон? Кажуть, є така прикмета: якщо потерти її коліно, загадати бажання — ви обов'язково повернетесь в це місце», — кажуть супермаркеті.

У новому «Сільпо» площею 1270 кв. метрів на клієнтів чекають спеціальні атмосферні зони: випічка від «Крафтярів» із легендарним гречаним багетом, риба власного виробництва, гриль на дровах, гаряча свіжоспечена піца, яку ми готуємо прямо в торговельному залі, та власна кондитерська. 

Сільпо на Рівненській відкриття

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, фотосесія
В тему

Останні матеріали