17 Жовтня 2019
Новини

Луцький масажист пам’ятає себе із 6 місяців і лікує «вогняними долонями»

Луцький масажист пам’ятає себе із 6 місяців і лікує «вогняними долонями»

Професійний масажист, мануальний терапевт, фахівець із фізичної реабілітації Анатолій Мозолевський з Луцька унікальний тим, що має вогняні долоні.

Малюком не міг зліпити сніжку, бо та плавилася і парувала на морозі. Згодом запримітив, що володіє даром зцілення – накладаючи руки за спеціальними техніками, чоловік безпомилково визначає діагноз, лікує складні випадки захворювання опорно-рухового апарату і подекуди може передбачати майбутнє.

– У мене прабабуся Поліна займалася цими мануальними техніками. Її називали повивальною бабою, родом з-під Запоріжжя, яка творила дива, – каже лучанин.

Життєпис Анатолія дивує: себе пам’ятає із шести місяців. Батьки підтвердили, бо син переповідав події тих часів. Із п’яти років постійно бачив надзвичайно кольорові сни, які щось віщували.

– Ніби шторки відкриваються… і бачу силуети загадкових істот, – пригадує чоловік.

Коли сповнилося 16 років, почав займатися йогою. Часто серед ночі прокидався від присутності стороннього.

– Наді мною нависала загадкова сутність двометрового зросту і щось пояснювала, розповідала – які молитви потрібно вичитувати, щоб зцілювати. Додавала незвичних сил. Згодом міг передбачити події в житті багатьох людей, – ділиться спогадами цілитель.

Анатолій Мозолевський із Луцька має «вогняні долоні»

Коли почав переповідати про ці видіння своїй бабусі Марії, та закликала юнака і тихцем розповіла про маму, мою прабабусю, – відому повитуху, яка була обізнана з потаємними знаннями.

– Запитую: «Чому раніше не розповіла?» Відказує: «Бо в нашій родині лише старші про те відали, на них рід тримався», – пояснює Анатолій.

Відтоді почав зустрічатися з людьми, які бачили подібне. Зацікавився японською методикою зцілення накладанням рук. А згодом, після тривалого навчання, пройшов посвячення майстра Рейкі – нетрадиційної східної медицини, де використовується техніка накладання долонь задля зцілення.

– Отоді в моєму житті з’явилася методика динамічної медитації Ошо. Наставниця з Києва допомогла мені сягнути рівня майстра – отримав ступінь майстра в індійському місті Пуна, – розповів Анатолій.

Для чоловіка ще більше відкрилися двері пізнання.

– Я оволодів технікою виходу в астрал за повної свідомості, бачення тонких тіл людини. Узрів, як світяться енергетичні центри. А також опанував техніку різновидів медитації.

Анатолій стрічався зі старожилами-волинянами і вивчав передані йому нетрадиційні зцілювальні методики, як-от молитви при техніці випалювання свічкою, спалювання льону і виливання воску. Тобто через українські давні традиції прийшло розуміння та наповнення додатковою силою задля допомоги ближньому:

– Безпомилково бачив причину захворювання – де вроки, де прокльони, де наслано, де підібрано, де накинуте, а де пороблено.

Набуті знання використовує в роботі. Маючи практику фізичної реабілітації, навчався в Дніпропетровській академії нетрадиційних методів лікування та Інституті розвитку людини Університету «Україна», поєднує класичну методику зцілення з нетрадиційною, в основі якої – християнська молитва. В робочому кабінеті кожен куток відповідає різній енергетиці. Є звукові випромінювачі, масажний стіл – як рухома мембрана в 3D-просторі. Є спеціальні колонки майнд-машини – тут наявна технологія 1970-х на взірець запровадженої космічним бюро NASA.

– За допомогою цього обладнання можна на клітинному рівні змінювати енергетично-інформаційну матрицю пацієнта, – запевняє Анатолій.

Невдовзі відкрив для себе новий пласт – буддійські та індуїстські техніки допомоги за різних життєвих негараздів. Як професійний масажист, зізнається: його методика базується на одному з різновидів тибетського та монгольського масажів, а також елементах тайського йога-масажу.

Після кожного оздоровчого сеансу Анатолій закликає пацієнтів наблизитися до Бога – частіше відвідувати храм і повсякчас молитися.

– Кажу, лише тоді можна повністю подолати свої негаразди й хвороби. Йди до церкви та побожно молися перед образами, задумайся про свої вчинки життя. До речі, жодне зцілення не обходиться без молитов, які є основою, фундаментом нашого фізичного та духовного здоров’я, – запевняє Анатолій.

БІЛЬШЕ ПРО ВІДОМИХ ТА ЦІКАВИХ ЛЮДЕЙ ЧИТАЙТЕ В ГРУПІ «ЖИТТЄВІ ДРАМИ» В FACEBOOK! ЩОБ ПІДПИСАТИСЯ НА НЕЇ — НАТИСНІТЬ ТУТ!

Роман ЖИЖАРА

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь
В тему