17 Жовтня 2019
Новини

Дружина екс-нардепа обізвала Притулу «медійним му*аком»

Дружина екс-нардепа обізвала Притулу «медійним му*аком»

Сергій Притула вступив у суперечку з ді-джеєм Анастасією Топольською, дружиною журналіста і колишнього народного депутата Сергія Лещенка.

Артистка, яка виступає під сценічним псевдонімом Nastia, на своїй сторінці в Facebook назвала відомого шоумена та волонтера «медійним му*аком», після чого ведучий відреагував у коментарях до посту на критику.

Зазначимо, що 32-річна музикант пізніше видалила повідомлення в мережі через певний резонанс, однак листування встигла розійтися по інтернету.

Топольська обізвала Притулу мудаком
Топольська обізвала Притулу мудаком

Топольска (дівоче прізвище Бесєдіна) встала на захист нашумілого дуету Анна-Марія, які під час відбору на пісенний конкурс Євробачення 2019 оскандалилися після того, як не змогли відповісти на питання про приналежність Криму, а зараз вирушили на фестиваль «Нова хвиля» в РФ.

«Я тут устряла в суперечку з Максом Назаровим і мені довелося подивитися фінал відбору на Євробачення 2019. Сергій Притула, який же ви все-таки медійний му*ак. Суто телевізійний розвод, тупо провокація і контент для особливо чутливих псевдо патріотів. Ось ці всі загравання з людськими долями на підставі спорідненості і сімейних зв'язків докорінно перекручують поняття про сім'ю в цілому. Або ви і справді думаєте, що «Я тебе порадив, я тебе вб'ю» - це формула національного успіху? Супер треш, звичайно», - йдеться у публікації Топольської.

Також вона розповіла про ситуацію з власною сім'єю: «Згадалося, як журналісти додзвонюватися в Крим моїй сестрі та всій її родині, щоб дізнатися подробиці наших стосунків та їх життя».

«Типу я така важлива публічна персона, повинна відразу відзвітувати за життя кожного свого родича і зробити свій вибір «чи з вами, чи з ними». WTF!» - написала Топольска.

Притула відповів Топольській на мудака
Притула відповів Топольській на мудака

Сергій Притула відповів на випад на свою адресу і висловив думку, що бути «медійним му*аком» почесніше, ніж «дешевою шоубізнесовою колабораціоністкою».

«Якби ще розуміли різницю між «порадив» і «породив» ціни б вам не було. Щодо компліментів на мою адресу - дякую, зацінив! Маю за честь, коли жінки подібні вам вважають мене мудаком. А за сестричок не переживайте, вони чудово виглядали цього року на фестивалі «Новая Волна» у м.Сочі. Це в тій самій країні у столиці якої ви регулярно розважали мишебратьєв у той час, як вони убивали українців на Донбасі.

Зійдемось на тому, що бути медійним му*аком почесніше, ніж дешевою шоубізнесовою колабораціоністкою. Зичу добра та сімейного затишку!»- йдеться в коментарі Притули.

Бути медійним му*аком почесніше: Притула потрапив у скандал в мережі
Бути медійним му*аком почесніше: Притула потрапив у скандал в мережі

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: сергій притула, змі
В тему