16 Жовтня 2019
Новини

На Рівненщині «повсталі лісоруби» викрали конфіскований трактор з-під арешту

На Рівненщині «повсталі лісоруби» викрали конфіскований трактор з-під арешту

А коли правоохоронці знову приїхали забирати транспорт, проти них повстали три десятки сільчан.

Двоє жителів села Сновидовичі Рокитнівського району учора близько 16-ї години перешкоджали працівниками поліції під час обшуку та вилучення речового доказу. Про це із посиланням на обласну поліцію повідомляє «Радіо ТРЕК».

Трактор Т-40 правоохоронці вилучили ще 28 серпня у ході документування злочину щодо незаконної порубки лісу.

Разом із причепом, завантаженим деревиною, на нього наклали арешт та помістили на територію Залавського лісництва на зберігання. Однак наступного дня невідомі його викрали.

Поліцейські за цим фактом розпочали досудове розслідування, у рамках якого учора, відповідно до ухвали суду, проводили обшук у господарстві 47-річного жителя села Сновидовичі, де, ймовірно, перебував трактор.

Вказаний транспортний засіб поліцейські вилучили, однак під час доправлення його до відділення поліції, близько тридцяти місцевих мешканців почали перешкоджати слідчим діям.

Десять з них перекрили в’їзд евакуатора та не випускали трактор.

Крім того, двоє найактивніших «повсталих» шарпали поліцейських за формений одяг та лаялися. Ними виявилися 19-ти та 23-річний місцеві жителі.

Їх поліцейські затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Обом повідомили про підозру у вчиненні злочину – втручання у діяльність працівника правоохоронного органу. Поліцейські вирішують питання про обрання молодикам запобіжного заходу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: рівне
В тему