13 Жовтня 2019
Новини

Усик – Візерспун: українська зірка боксу переможно дебютувала у суперважкій категорії (відео)

Усик – Візерспун: українська зірка боксу переможно дебютувала у суперважкій категорії (відео)

Українець Олександр Усик переможно дебютував у суперважкій ваговій категорії на професійному ринзі в американському Чикаго.

Наш співвітчизник побив Чазз Візерспуна із США. Команда з Америки зняла свого бійця після сьомого раунду -  через очевидну перевагу українця. Про  це пише  OBOZREVATEL.

Мабуть, головним враженням від дебютного бою Усика в хевівейті стало та кількість українців, які зібралися на Wintrust Arena. Кількість жовто-синіх прапорів воістину вразило.

Це факт відзначили навіть американські любителі боксу.

"Чесно кажучи, я дуже здивований підтримкою Усика в Чикаго. Не знав, що тут стільки українців. Вважаю, що тепер йому варто провести бій з кимось із топів в Нью-Йорку. Можливо, з Уайлдером або Джошуа. Після цього Усик стане в Америці суперстар і може проводити бої навіть у Вегасі", – розповів Гаррі Кіттілсен з FightPost.

Доказом повної переваги українців на арені стало виконання національного гімну України. Його співав буквально весь зал.

Головне питання, яке зависло у повітрі після переходу Усика у суперважкий дивізіон, чи зможе він залишатися все таким же легким на ногах. Деякі відео з підготовки Олександра спантеличили фанатів.

Але бій з Уізерспун показав, що український екс-чемпіон світу крузервейт анітрохи не втратив в легкості. Так, він начисто програв супернику у вазі, показавши менше 100 кг і на 12 менше, ніж Чазз. Однак саме рух на рингу дозволяли Усику досить спокійно уникати важких ударів Візерспуна.

Однозначно можна сказати, що українець вже привніс у дивізіон родзинку. Він не виглядає супертяжем в повному розумінні цього слова, але всі топові боксери зазнають величезні проблеми з ним. Своїми комбінаціями Олександр здатен розбити будь-які плани суперників.

Можна сміливо констатувати, що український суперчемпіон вже закохав у себе американську публіку. Усик вже зробив те, що не вдалося навіть легендарному Ленноксу Льюїсу. Нашого співвітчизника полюбили фанати з США, які готові ходити на його бої.

Більш того, шанувальники боксу тепер чекають топових поєдинок українця. Особливо цікавим вони бачать протистояння Усика з Тайсоном Ф'юрі.

"Усик – кращий крузер з часів Холіфілда. Бій проти Вїзерспуна – занадто легкий для нього. Я ніколи не бачив хлопця таких параметрів з подібною гнучкістю та рухливістю. Серед нинішніх супертяжів найскладнішим його суперником є Ф'юрі. Упевнений, Уайлдера він перебоксірует. Що стосується Джошуа, то йому ще належить реванш з Руїсом. Ф'юрі – найбільш незручний суперник для Усика. з рештою його боксерських якостей досить, щоб впоратися", – пояснив Гаррі Кіттілсен.

Очевидно, що дебют Усика у суперважкій ваговій категорії вийшов видовищним, емоційним і незабутнім. За всіма прогнозами, наступний поєдинок для українця повинен стати титульним...

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: олександр усик, бокс, сша, бокс
В тему

Останні матеріали