9 Жовтня 2019
Новини

В Одесі дві години тягали туди-сюди неправильно припарковане авто (відео)

В Одесі дві години тягали туди-сюди неправильно припарковане авто (відео)

Вкрай курйозне відео з камер зовнішнього спостереження опублікували в Одесі. На ньому зображено, як більше двох годин неправильно припаркована машина заважала руху трамваїв.

Про це пише Пасажирський транспорт.

Протягом понад двох годин припаркована посеред «трикутника» трамвайних колій на перехресті вулиць малолітражка заважала руху трамваїв. Спільними зусиллями вагоноводів і пасажирів трамвая сім разів машину відсували, щоб трамвай міг проїхати в одному напрямку. Але при цьому машина заважала трамваям їхати вже в іншому напрямку - і процедура «ручного» переміщення машини повторювалася.

Протягом більше години машину рухали вперед-назад. Деяким вагоновожатим доводилося повторювати процедуру двічі. Лише за годину черговий водій трамвая вирішив пересунути малолітражку трохи вбік - і тоді трамваї змогли безперешкодно їхати в усіх напрямках. І тільки ще через годину прийшла власниця машини з дитиною і безперешкодно поїхала.

За весь час, коли нещасну малолітражку рухали то туди, то сюди, ситуацією не зацікавився жоден співробітник поліції або муніципальної охорони.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: одеса, курйози
В тему

Останні матеріали