9 Жовтня 2019
Новини

Ці українські зірки відмовилися виступати в Росії (перелік)

Ці українські зірки відмовилися виступати в Росії (перелік)

Українські зірки намагалися підкорити не тільки вітчизняних глядачів, а й російських. Тому багато хто прагнув записати пісні російською та виступити з концертами на території Росії.

Однак з початком агресії більшість виконавців категорично відмовилися їхати «за поребрик», передають Акценти.

У ЗМІ з'явився Топ українських виконавців і груп, які зберегли вірність Україні:

«The Hardkiss»

Фронтвумен гурту Юлія Саніна розповіла, що вони відмовилися від концертів і корпоративів. Таке рішення було прийнято учасниками групи одноголосно.

ONUKA

Наталя Жижченко розповіла, що вона неодноразово відмовлялася від запрошень в країну-агресор. Позиція всього колективу і виконавиці категорична, вони не будуть виступати в Росії, поки ситуація в Україні не налагодиться.

Анастасія Приходько

Скандально відома співачка і не відбувся політик розповіла, що вона на відріз відмовилася від виступів в Росії не дивлячись на те, що популярність до неї прийшла після російської «Фабрики зірок» і виступів в дуеті з Валерієм Меладзе. Зараз Приходько розірвала всі зв'язки і виступає тільки в Україні.

«Океан Ельзи»

Найвідоміша рок-група України також показала свій патріотизм і відмовилася виступати в Росії. До всього іншого учасникам цієї групи заборонили в'їзд на території РФ і назвали їх націоналістами.

«Бумбокс»

Група і її лідер Андрій Хливнюк не збираються виступати в Росії не дивлячись на те, що їх творчість дуже популярно серед молоді країни-окупанта. Учасники групи впевнені, що є речі важливіші, ніж слава і гроші.

Тіна Кароль

Це ще одна співачка, яка не виступає на території країни-агресора. Артистка розповіла, що національні інтереси вище, ніж її власна вигода.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: шоу-бізнес, росія, the hardkiss, тіна кароль, океан ельзи, бумбокс, анастасія приходько
В тему