4 Жовтня 2019
Новини

У мережі з’явився новий шедевр від «Братів Гадюкіних» (відео)

У мережі з’явився новий шедевр від «Братів Гадюкіних» (відео)

Знаменитий рок-гурт «Брати Гадюкіни» відзначились випуском нової пісні під назвою «Підкаблучник», яка увійде до наступного альбому «Сміх і Гріх», презентація якого відбудеться 3 грудня 2019 року.

Автором слів та музики став один з виконавців гурту Ігор Мельничук, а запис хіта відбувався у «Студії 211», інформує 24 канал.

«У житті майже кожного «мачо» бувають часи, коли на шляху трапляється жінка і від неї втрачаєш розум. Ти говориш: «Я від твоєї вроди топчу дорогу в дурку...» – і навіть не уявляєш, що її каблук вже над головою!» – йдеться в описі до нової музичної роботи.

Дотепний хіт вже схвально оцінили палкі прихильники «Гадюкіних» –під опублікованим хітом фанати бажають гурту «Многая літа» і кажуть, що пісня «Вогонь».

Легенди українського року «Брати Гадюкіни» нещодавно відсвяткували 30-річчя. «Гади» з’явилися на зламі епох, у 1988 році. Творчість цих розбишак зі Львова стала фундаментом, на якому почала розвиватися українська рок-музика. Брати – це панк, блюз, реґі, фольк, рок-н-рол, галицький колорит, тотальний стьоб та запальний драйв. Це безліч концертів та фестивалів по всьому світу.

За час свого існування музиканти записали 5 студійних альбомів, 4 концертних альбоми та 2 збірки хітів, серед яких «Файне місто Тернопіль», «Наркомани на городі», «Було не любити», «117 стаття», «Звьоздочка моя», «Дівчина з Коломиї», «Жовті стрічки», «Карпати» та інші.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: брати гадюкіни, інтернет, кліп, Відео T1.ua
В тему