3 Жовтня 2019
Новини

Волинську ОДА «беруть штурмом»: активісти виступили проти «формули Штайнмаєра» (фото)

Волинську ОДА «беруть штурмом»: активісти виступили проти «формули Штайнмаєра» (фото)

У четвер, 3 жовтня, в Луцьку активісти штурмують будівлю Волинської облдержадміністрації, протестуючи проти «формули Штайнмаєра».

Про пікет ОДА пишуть на своїх сторінках у соцмережах місцеві політики. Зокрема, голова волинської «Солідарності» Іван Мирка:

«Суспільство обурене і сьогодні без політичних прапорів пікетує адміністрацію, демонструючи незгоду з подіями довкола «ф…ли Штайнмаєра». Незрозуміло, непрозоро і НЕБЕЗПЕЧНО», – ідеться в дописі.  

Як повідомляє у своєму facebook-акаунті активіст Олександр Дмитрук, учасники протесту передали звернення із вимогою оприлюднити текст «формули» до голови ОДА Киричука.

Активіст Олександр Дмитрук «Волинська ОДА, передаємо звернення голові Облдержадміністрації», – пише Дмитрук.

Судячи з фото, на акцію протесту зібралися декілька десятків представників громадських рухів, журналісти і просто небайдужі українці, які не погоджуються з намірами адміністрації Зеленського провести вибори на окупованих територіях ОРДЛО, що передбачає вже згадана «формула».

Волиняни вимагають роз’яснень стосовно того, що саме являє собою цей документ, прописані у якому пункті громадськості не розголошують. Адже існує велика небезпека, що виконання Києвом умов «формули Штайнмаєра» стане фактичною капітуляцією України у війні російським окупантом. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь
В тему