3 Жовтня 2019
Новини

У Рівному педофіл-вбивця, після 10 років відсидки, здійснив новий напад

У Рівному педофіл-вбивця, після 10 років відсидки, здійснив новий напад

У соціальних мережах з'явилося повідомлення про те, що в середу, 2 жовтня, в Рівному чоловік, раніше засуджений за згвалтування і вбивство, знову напав на дівчину.

Про це повідомляється на Facebook сторінці «PitBull Рівне».

Як зазначається, нападника звуть Роман. 2 жовтня 2009 він згвалтував і вбив свою сусідку - 12-річну дівчинку, за що отримав 13 років в'язниці. Однак йому вдалося вийти на три роки раніше по так званому «закону Савченко», де перебування в СІЗО зараховується до загального терміну відбування покарання як «день за два». 

«І ось, вчора - 02.10.2019 року (так-так рівно через 10 років після попереднього вбивства!) Рома напав на свою сусідку. Теж в районі Ювілейного, якби хто питав. Дівчину затягнув в кущі за зупинкою громадського транспорту, де спробував задушити і згвалтувати. Завдяки небайдужим перехожим, які повідомили про крики про допомогу і швидкій реакції копів біди вдалося уникнути. Дівчина жива, познущатися над нею покидьок не встиг, хоча й говорив, що по завершенню нелюдської розправи він піде гуляти собі, а дівчина вже не піде нікуди. Рому злякали проблискові маячки патрульного авто, а тих секунд, які знадобилися переляканій до смерті дівчини, вистачило маніякові, щоб втекти. Рома поки гуляє на свободі», - йдеться в повідомленні.

Також до посту прикріплені фотографії чоловіка, який нібито є нападникам.

Подаються й особливі прикмети нападника:
- зріст приблизно 175см;
- худорлявий;
- має тюремні татуювання на кистях та пальцях рук.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: напад, поліція, рівне, педофіли
В тему