2 Жовтня 2019
Новини

Влад Яма розкрив таємницю нечесної перемоги Зеленського (відео)

Влад Яма розкрив таємницю нечесної перемоги Зеленського (відео)

Український танцюрист Влад Яма заявив, що Володимир Зеленський нечесно виграв на «Танцях з зірками».

Про це пише Clutch.

На каналі Зе Інтерв’юера на YouTube вийшло нове відео з Владом Ямою. Анатолій Анатоліч задав танцюристу безліч інтригуючих питань, серед яких і про програш в першому сезоні шоу «Танці з зірками». Ведучий запитав, чи вважає Яма чесною перемогу Зеленського.

«Звичайно, ні. Я вважаю, що Вова танцював добре, але на голову нижче Наташі був за всіма параметрами. Крім гумору. Це якщо говорити в цілому про проект. У гуморі він був хороший, але набагато слабкіше Наташі», - розповів Влад Яма.

Вся країна бачила, наскільки важливою була ця перемога для Могилевської, тому після поразки танцюрист турбувався, якою ж буде реакція артистки.

«Вона була в шоці. Наташа пішла в гримерку і, я пам'ятаю, її не могли виявити ніде ще хвилин 15. Я навіть став переживати, що там може статися, знаючи її ставлення до всього. Наташа теж адже розуміла, як вона танцювала. Підтримка глядачів - це одна, але вона пройшла через всі кола цього пекла. За три місяці зробила зі своїм тілом те, що інші роблять роками. Це факт. І вона розуміла, хто краще танцює, не тільки тому що я це говорю. Тому було страшно», - зізнався Яма.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: танці з зірками, влад яма, наталя могилевська, володимир зеленський, київ
В тему