30 Вересня 2019
Новини

«НП» на виробництві:  у Луцьку ремонтника переїхала вантажівка

«НП» на виробництві:  у Луцьку ремонтника переїхала вантажівка

На луцькому підприємстві чоловіка переїхала вантажівка, яку він ремонтував.

У Луцьку на підприємстві вантажівка наїхала на чоловіка, який її в той час ремонтував. Постраждалий отримав множинні травми, його госпіталізували в міську лікарню. Проте у медзакладі чоловік повідомив, що травму отримав удома. Про це пише ІА «Волинські новини», посилаючись на власні джерела.

Інцидент стався близько 11:00 28 вересня. Чоловік, 1958 року народження, ремонтував автомобіль на території підприємства за адресою Карбишева, 3а. Машина покотилася та наїхала на чоловіка, у результаті в нього – струс мозку, розсічена рана голови, закритий перелом передпліч.

Натомість у міській клінічній лікарні при поступленні чоловік заявив, що травму отримав удома. Зараз він у відділенні загальної хірургії на стаціонарному лікуванні, стан стабільний.

Факт виклику бригади «швидкої» за адресою Карбишева, 3а в коментарі виданню підтвердили в обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Натомість у поліції зазначили, що жодних викликів щодо такого факту того дня за цією адресою вони не отримували.

Зазначимо, за вищезгаданою адресою розташовані приміщення Луцької картонно-паперової фабрики. На підприємстві інцидент коментувати відмовились, порадивши направити письмовий запит. Редакція надіслала офіційний запит і очікує відповідь на нього.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Надзвичайні події, Волинь
В тему