26 Вересня 2019
Новини

Дилер у білому халаті: у Луцьку медичка збувала «траву»

Дилер у білому халаті: у Луцьку медичка збувала «траву»

В обласному центрі Волині канабісом підторговувала медсестра.

Під процесуальним керівництвом Луцької місцевої прокуратури відбувається розслідування у кримінальному провадженні про наркозлочин, скоєний 57-річною лучанкою і 33-літнім жителем обласного центру. Про це інформує пресслужба прокуратури області.

Жінка, яка працює молодшою медсестрою в одному з лікувальних закладів Луцька, протягом червня – вересня поточного року двічі збувала громодянину канабіс.

Цей наркотичний засіб виявили та вилучили в неї за місцем проживання правоохоронці у ході обшуку в оселі 24 вересня цього року.

Чоловік же у серпні – вересні 2019 року двічі збував охочим незаконно придбані ним таблетки з вмістом наркотику метадону і був затриманий на місці злочину також 24 вересня.

Обом їм повідомлено про підозру в незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті цих наркотичних засобів (кримінальні правопорушення, передбачені статтею 307 КК України).

Вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжних заходів.

Зауважимо, що за вчинення таких злочинів Кримінальним кодексом України передбачено покарання аж до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, суспільство, луцьк, канабіс, наркотики
В тему