26 Вересня 2019
Новини

Чоловік Заворотнюк уперше прокоментував її хворобу

Чоловік Заворотнюк уперше прокоментував її хворобу

Чоловік російської актриси Анастасії Заворотнюк, яка в лікарні бореться з раком головного мозку, Петро Чернишов уперше прокоментував її стан. 

Слова фігуриста передав його колега Олександр Ягудін. У програмі «Пусть говорят» він підтвердив, що ще влітку часто бачив «швидку» біля заміського будинку Заворотнюк. Також Ягудін розповів, що намагався зв’язатися із Чернишовим, написав йому смс, передають «Факти».

«Я писав її чоловікові... Але він не відповідав. Повідомлення не були прочитані», – сказав спортсмен.

Пізніше він намагався додзвонитися Чернишову. На запитання про стан Анастасії Петро відповів коротко: «Молимося» – і нібито поклав трубку. Так сказав Ягудін.

На нього вже обрушилися з критикою і звинуватили в тому, що він піариться на чужому горі. Кажуть, що за «одкровення» в програмі він отримав кругленьку суму.

Заворотнюк із чоловіком, фігуристом Петром Чернишовим 

Олімпійський чемпіон Максим Траньков узагалі звинуватив Ягудіна у брехні.

«Наскільки я знаю, ніяких офіційних заяв від сім’ї Насті і Петі не надходило, тому ніяких коментарів я не даю. Думаю, вам краще звернутися з цього питання до Ягудіна, який любить піаритися на чужих трагедіях», – сказав він у коментарі «КП» і додав, що Петро Чернишов і Олексій Ягудін ніколи не дружили, а завжди були конкурентами.

Нагадаємо, Анастасія Заворотнюк перебуває в терапевтичному відділенні приватної клініки в Москві. Вона у свідомості і самостійно дихає. Російський бізнесмен спростував чутки про те, що актриса в критичному стані перебувала в комі. Зараз вона дійсно у тяжкому стані, але шанси на одужання є.  

Рідні Анастасії, як і раніше, не коментують її стан.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прокляття «Прекрасної няні»: двійниця Заворотнюк зі США теж перенесла рак (фото)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, Таблоїд, кіно, росія
В тему

Останні матеріали