25 Вересня 2019
Новини

На Рівненщині собачник, вигулюючи пса, знайшов мертву жінку (фото 18+)

На Рівненщині собачник, вигулюючи пса, знайшов мертву жінку (фото 18+)

У злочині підозрюють співмешканця загиблої.

Вигулюючи собаку, житель райцентру Вараша Рівненської області знайшов мертву жінку. Інцидент стався напередодні, передає рівненське видання «Радіо ТРЕК».

Особу загиблої встановили. Нею виявилася 31-річна жителька села Балаховичі Володимирецького району, що проживала там разом зі співмешканцем. Від нього ж народила двоє дітей, яких, проте, виховує бабуся, бо матір позбавлена батьківських прав. Якраз цивільного чоловіка і підозрюють у скоєнні злочину.

За інформацією пресофіцерки Нацполіції області Марії Юстицької, кілька днів тому загибла приїхала у Вараш розважитись у компанії друзів, що не сподобалося її співмешканцеві, той поїхав по неї і сильно побив.

«Як з’ясували поліцейські, 19 вересня 35-річний співмешканець навідався у місто Вараш до цивільної дружини, оскільки вона останні кілька днів розважалася там зі знайомими.

Тоді ж близько опівночі між парою на вулиці виник конфлікт, у ході якого чоловік побив жінку руками і ногами по всьому тілу. Житель Балаховичів після скоєного повернувся додому, а жінка продовжила відпочивати у Вараші, де її ще у неділю бачили.

За попередньою інформацією, потерпіла померла внаслідок черепно-мозкової травми та набряку головного мозку. Чи були причиною смерті травми, заподіяні раніше, остаточно встановить судово-медична експертиза».

Співмешканця затримали і повідомили про підозру у вчиненні злочину. Про нього відомо, що він ніде не працював, випивав зі своєю цивільною дружиною і неодноразово вчиняв домашнє насильство. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Рівному чоловіковбивця Літвінова не явилась у суд через «ризик передчасних пологів» (фото)

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, рівне, суспільство, вбивство
В тему

Останні матеріали